Primăria Câmpina oferă în continuare celebrul abonament de parcare de 200 lei/lună, care nu asigură, însă, și loc de parcare

Actualitate (Categoria articolului)

Super ofertă la Câmpina. Plătiți 200 lei pe lună, obțineți un abonament de parcare, dar nu vă garantează nimeni că veți avea unde să vă parcați mașina. Primăria Câmpina insistă de câțiva ani cu acest abonament inclus între taxele și impozitele locale, chiar dacă nici măcar o persoană nu și-a manifestat până acum interesul să obțină această "facilitate". Lucru normal, de altfel. De ce ar cumpăra cineva un abonament care nu-i folosește la nimic?!

Printre taxele și impozitele locale pentru 2018, stabilite de Primărie și aprobate de Consiliul Local la finalul anului trecut, există și o taxă specială, de tip abonament, pentru utilizarea parcărilor publice cu taxă din municipiu, cu excepția celei de la piață. Orice câmpinean poate obține un astfel de abonament de la Direcția Economică, dacă plătește 200 lei pe lună. Omul se duce la Direcția Economică, plătește taxa și i se eliberează o legitimație în care sunt specificate datele mașinii pentru care a solicitat abonamentul. Problema este că acest abonament nu asigură cetățeanului și loc de parcare. Deci nu-l ajută cu nimic. Noi am mai scris de-a lungul timpului despre acest subiect, dar nimeni din administrația locală nu a avut vreo reacție. Am întrebat atunci și întrebăm și acum: care este logica? Oare ce a avut în minte cel care s-a gândit că la Câmpina trebuie să existe un astfel de abonament, în condițiile în care locuri de parcare sunt oricum mult prea puține în raport cu cererea? Primăria Câmpina mai bine ar gândi o strategie și ar crea locuri de parcare și abia apoi ar putea introduce un abonament pe care oamenii să-l și poată utiliza.

5242 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu Din 02.01.2018 20:01 Cine administrează parcările cu taxă din oraș? Acolo este problema. Nu cred că stăpânesc prea bine situația.
  • Admin 03.01.2018 07:43 Parcările din Câmpina sunt administrate de Primărie și "produc" peste 400.000 lei pe an.
  • Aurora 03.01.2018 10:12 Mi se pare un tupeu nemaipomenit din partea primariei sa ceara, ma rog, sa ofere un loc de parcare virtual pe care sa-l platesti lunar. Culmea prostiei sau cumam spus a tupeului.
  • Suporteru 03.01.2018 12:45 Taxa utilizare dus 3 lei.Cat o calatorie cu Eliro.....Unde dus.....la strand la Casa Tineretului? E inchis si sperante de balaceala in 2018 ioc.

Actualitate

177 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

1035 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

344 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

538 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.