O femeie a fost lovită de un Logan pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Victima accidentului are 49 de ani, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul s-a produs la aproximativ 10 metri distanță de trecerea de pietoni.

Puţin înaintea orei 7.00, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Câmpina, în apropierea trecerii de pietoni din faţa stadionului "Rafinăriei" a avut loc un accident de circulaţie.

O femeie a fost lovită de un autoturism marca Dacia Logan, la faţa locului deplasându-se imediat echipaje ale Poliţiei Municipale şi o ambulanţă. Din primele cercetări realizate de poliţişti la locul accidentului, se pare că femeia a fost lovită de autoturismul Logan în apropierea trecerii de pietoni, în timp ce încerca să traverseze strada. Conducătorul autoturismului Logan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar femeia a fost transportată la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina, fiind suspectă de o fractură la picior. I s-a acordat primul ajutor la faţa locului de echipajul medical de pe ambulanță şi urmează a fi investigată suplimentar la spital. De asemenea, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs acest accident.

4373 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mike 02.02.2018 16:29 A fost pe trecere si victima este in stare critica la spitalil judetean.

Actualitate

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

306 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.