Problemele semnalate de Câmpinatv.ro în activitatea CS Câmpina, discutate în plenul Consiliul Local

Actualitate (Categoria articolului)

În ultima vreme, în activitatea Clubului Sportiv Câmpina au apărut o serie de probleme, poate cea mai importantă fiind pierderea, la Comisia de Apel a AJF Prahova, a recursului împotriva hotărârii privind litigiul cu HM Junior. Practic, un recurs pierdut dintr-un motiv jenant - netimbrarea cererii. Mai sunt și alte probleme despre care noi am scris și care au generat discuții în plenul Consiliului Local, la ședința de marți, 28 noiembrie 2017. Mai mult, săptămâna viitoare, președintele CS Câmpina - Adrian Stoican și membrii Comitetului Director vor fi convocați pentru a da explicații la Comisia de Cultură, Sănătate și Sport a Consiliului Local.

La ședința din 28 noiembrie, discuţia a fost deschisă de consilierul Livia Lupu, care a întrebat: „Cum de a fost posibil ca CS Câmpina să piardă un recurs pentru netimbrarea cererii şi în ce condiţii a fost angajat avocatul care a reprezentat CS Câmpina în litigiul cu HM Junior? Noi, Consiliul Local, de ce nu am fost consultaţi?” 
„Pentru că existe suspiciuni rezonabile din partea mai multor colegi privind activitatea CS Câmpina, noi, Comisia de Sport, am decis săptămâna viitoare convocarea unei şedinţe a comisiei unde vom audia preşedintele clubului şi pe membrii Comitetului Director, iar pe această cale vă invit pe cei care sunteţi interesaţi să participaţi. Noi suntem total transparenţi şi nu cred că cineva are ceva de ascuns”, a precizat preşedintele Comisiei de Cultură, Sănătate și Sport a Consiliului Local, Florin Frăţilă (video).
Vă reamintim că una dintre cele mai importante probleme semnalate de Campinatv.ro şi care a fost discutată şi în plenul Consiliului Local s-a referit la pierderea procesului cu HM Junior, CS Câmpina fiind obligat să-i achite clubului lui Hagianu 24.000 lei şi să-i returneze nouă dintre cei 18 jucători transferaţi în vara anului trecut. Dacă faţă de Câmpinatv.ro, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, s-a dovedit refractar în a da orice fel de informaţii, deși vorbim despre un club finanțat din bani publici, așteptăm să vedem dacă va avea aceeaşi atitudine şi în faţa consilierilor locali.

Citiți și CS Câmpina a pierdut şi apelul în disputa cu HM Junior Câmpina

Şi, totuşi, de unde vor fi plătiți banii pierduţi de CS Câmpina în litigiul cu HM Junior? Nu cumva, tot de la bugetul local?

4249 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 01.12.2017 08:14 Câta ipocrizie. Îi cheamă la discuții Fratila? Pai el a generat nebunia asta.
  • Sport Cornel 01.12.2017 14:46 Prostie,spaga si drenare de bani nemunciti,asta e tot.

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.