Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Livia Pisăliță este o vedetă pe plan local și o viitoare mare artistă pe plan național și internațional, credem noi și nu doar noi. Livia este o voce, dar și o prezență deosebită, frumoasă și expresivă. Tânăra noastră soprană are 15 ani, este elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" și în paralel urmează lecții de canto la Universitatea Națională de Muzică din București. Din interviul  "Scurt și la... subiect" veți afla, printre altele, cine i-a influențat viața Liviei, care este cea mai bună prietenă, ce muzică ascultă, care este artistul preferat, care-i sunt hobby-urile, unde și-ar dori să meargă în următoarea vacanță, care este materia preferată la școală, unde și cum se vede peste zece ani.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Livia Pisăliță, pentru că... merită!

Urmăriți și Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

3217 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

3157 vizualizari
31 mar. 2023 22:12

Scurt și la... subiect, cu Gabriel Dima, artist plastic

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2605 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

4 comentarii

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.