Control la Spitalul Municipal Câmpina pentru re-acreditarea instituției

Actualitate (Categoria articolului)

Trei inspectori de la Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate se vor afla săptămâna viitoare la Câmpina pentru verificări la Spitalul Municipal. Scopul acestui control este acela de re-acreditare a spitalului.

Spitalul Municipal Câmpina a fost prima unitate medicală din județ și printre primele zece din țară care au obținut acreditare de la Autoritatea Națională în anul 2012. Reînnoirea acestei acreditări se face din cinci în cinci ani. Inspectorii care vor veni săptămâna viitoare la Câmpina vor verifica serviciile medicale, situația infrastructurii, dotările, situația resursei umane. Iar la finalul controlului, în baza raportului întocmit de inspectori, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate va decide dacă Spitalul Municipal primește re-acreditarea sau dacă va fi retrogradat.
"Noi suntem optimiști, considerăm că suntem pe drumul cel bun la toate capitolele. Împreună cu membrii Colegiului Director am trecut astăzi prin tot spitalul, am făcut ultimele verificări, am vrut să vedem unde ar fi probleme și cum să le îndreptăm. Suntem încrezători că totul va fi bine", ne-a declarat managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu. (video)

7665 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1941 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4274 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.