Concurs pe teme de educație rutieră la Școala Gimnazială Centrală Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Biroul Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina a fost reprezentat sâmbătă, 21 mai 2022, la etapa locală a concursului ”Educația rutieră - educație pentru viață!”, derulat sub coordonarea Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. Concursul a avaut loc la Școala Gimnazială Centrală Câmpina.

În cadrul concursului au fost desfășurate activități educativ-preventive (proba teoretică și întreceri aplicative) pentru îmbunătățirea nivelului de cunoaștere și respectare al normelor rutiere de către cei mai tineri participanți la traficul rutier și calificarea acestora în cadrul etapei județene.
Scopul concursului este acela de a forma un comportament responsabil pe baza cunoașterii și respectării regulilor de circulație pentru prevenirea producerii accidentelor de circulație în rândul elevilor din clasele primare și gimnaziale. În acest context, micii bicicliști, pe unități de învățământ, în echipe mixte de câte patru elevi au învățat, într-un mod practic și distractiv cum să se deplaseze, în siguranță, pe bicicletă. 
Concursuri similare, cu aceeași temă, au mai avut loc zilele acestea la Vălenii de Munte și Comarnic. Echipele câștigătoare, în urma concursurilor de la nivel local vor participa pe data de 4 iunie 2022, la etapa județeană care se va desfășura în comuna Bucov. 

2422 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1691 vizualizari
21 mar. 2023 19:54

Elevi din Spania, Italia și Franța au poposit la Primăria Câmpina

În cadrul proiectul european Eramus+ ”All different, all equal”, derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina, în parteneriat cu școli din Spania, Italia și Franța, după deschiderea care a avut loc luni, în ziua următoare delegațiile celor patru școli au fost primite la sediul Primăriei municipiului Câmpina de Alin Moldoveanu.

2605 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

Alte stiri recente

220 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

1115 vizualizari
22 mar. 2023 07:09

Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.