CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

End of Summer Sale - Reduceri de până la 55% pe Explorado.ro

- Anunțuri -

End of Summer Sale - Reduceri de până la 55% pe Explorado.ro

Vibe-ul verii continuă pe Explorado.ro, cel mai nou magazin online de Live shopping si lifestyle.
Campania End of Summer Sale aduce oferte de până la 55% la articole pentru bărbați, femei și copii. Printre produsele aflate la reducere se numără sandale, pantofi sport și eleganți, balerini, accesorii pentru plajă, pijamale, tricouri, rochii, dar și bluze și treninguri.

Chiar dacă vara a trecut, încă te mai poți bucura de haine lejere în culori îndrăznețe, mai ales dacă le poți achiziționa la prețuri atractive. Explorado.ro a dat startul promoției End of Summer Sale, care aduce tuturor iubitorilor de fashion și lifestyle până la 55% discount la sute de produse din colecția de vară. Dacă ești în căutare de piese fresh care să îți pună în evidență personalitatea, află că printre brandurile care te întâmpină cu reduceri se numără Liu Jo, Guess, Scotch & Soda, Skechers, Levi’s, U.S Polo Assn, Superdry, Josh V., dar și Sprayground. Mai mult decât atât, pe Explorado.ro te așteaptă discounturi și la colecțiile de haine Kings & Clowns, propriul brand Explorado. Acesta oferă o gamă largă de produse pentru adulți, de la piese homewear, articole sport, pijamale și ținute office cu croiuri actuale pentru femei, până la tricotaje din lână pentru bărbați, în realizarea acestora fiind folosite țesături rezistente și fibre naturale certificate, precum bumbac organic, vâscoză, lână merinos, cașmir, mătase și in. Achiziționează articole în tendințe, la super reduceri, de pe Explorado.ro și reîmprospătează-ți garderoba sau pregătește-te pentru următoarea vacanță.
Explorado.ro a fost lansat după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei și tehnologiilor proprii și este un proiect finanțat 100% cu capital românesc.
Investiția în platforma Explorado.ro este susținută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii românești de transport și logistică. Deținută de oamenii de afaceri arădeni Simion și Loredana Apreutese, International Alexander Holding își marchează prin această investiție extinderea lor în zona de retail online business to consumer.
În 2019, International Alexander Holding și-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile și nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live și își propune să ofere utilizatorilor săi experiențe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor și să creeze experiențe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experiența limitată oferită până acum de comerțul online.
Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România.


13 Oct 2022 20:08 2426 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1393 vizualizari 17 May 2024 11:58 HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 17 mai 2024

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 17 mai 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale  dina ria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2024 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
210 vizualizari 14 May 2024 09:01 Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

SC Tek Food Production SRL, titular al proiectului ”Construire hale de producție și depozitare, corp socio-administrativ, spații tehnice, spații parcare, alei carosabile și pietonale, împrejmuire, uilități și organizare de șantier”, anunță publicul interesat auspra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Prahova.

citeste mai mult
183 vizualizari 10 May 2024 13:22 Anunț privind consultarea publicului pentru etapa pregătitoare a actualizării Planului Urbanistic General al municipiului Câmpina

Anunț privind consultarea publicului pentru etapa pregătitoare a actualizării Planului Urbanistic General al municipiului Câmpina

Municipiul Câmpina a inițiat demersurile de actualizare PUG/RLU, conform HCL nr. 97/ 18 mai 2022 privind aprobarea participării Municipiului Câmpina în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta 10 - Fondul local, fiind semnat contractul de finanșare nr. 129.196/ 16 noiembrie 2022 pentru actualizarea PUG și RLU în format GIS.

citeste mai mult
144 vizualizari 10 May 2024 12:14 HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 10 mai 2024

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 10 mai 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023, emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV