Vlad Bădescu (CSS Constantin Istrati Câmpina), la numai câţiva centimetri de podium la săritura în lungime, categoria juniori II

Sport (Categoria articolului)

După ce sâmbătă, în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Atletism în Sală pentru Juniori II, Vlad Bădescu a fost singurul sportiv de la CSS Constantin Istrati Câmpina care a urcat pe podium (locul II la triplusalt), duminică, în ultima zi a competiţiei, acelaşi sportiv a fost la numai câţiva centimetri de podium.

Vlad Bădescu a concurat în proba de săritura în lungime, oprindu-se la 6,49m, la numai 6 centimetri de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Marian Petre, de la Farul Constanţa, adică exact învingătorul din proba de sâmbătă, de la triplusalt. Totuşi, clasarea pe locul patru a sportivului câmpinean antrenat de Jenica Bran reprezintă o performanţă remarcabilă pentru CSS Constantin Istrati Câmpina.
În aceeaşi probă a mai concurat şi un alt sportiv câmpinean, Călin Dumitrache, care s-a clasat doar pe locul 14, cu 5,95m. De asemenea, Călin Dumitrache se calificase şi în finala de la 60m garduri, dar nu a mai luat startul.
După două zile de întreceri la categoria juniori II, sportivii câmpineni se întorc acasă cu o singură medalie, dar cum cei mai mulţi dintre ei concurează de drept la juniori III, este de aşteptat ca la finalele acestei categorii de vârstă, care vor avea loc week-end-ul viitor la Bucureşti, palmaresul să fie mult îmbunătăţit.
Foto - Călin Dumitrache (în roşu) şi Vlad Bădescu (pe podium), încadrând-o pe antrenoarea Jenica Bran.

4096 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1187 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.

1216 vizualizari
05 feb. 2023 21:20

Fetele de la CS Câmpina s-au oprit în finala fazei județene a Campionatului de Handbal. Dar s-au calificat la faza regională

După ce a trecut fără nicio problemă de faza grupelor, echipa de handbal feminin a CS Câmpina s-a deplasat duminică, 5 februarie, la Ploiești, pentru ultimele meciuri din faza județeană a Campionatului de Handbal pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1059 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1571 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.