Vă place, domnilor specialiști din Primăria Câmpina, cum arată noile stații pentru transportul public?

Actualitate (Categoria articolului)

Vă amintiți când am scris că Primăria Câmpina a recepționat noile stații de maxi-taxi cu crăpături cu tot? Asta se întâmpla prin luna februarie și era vorba despre primele două stații noi, montate la Penny și la Răcitor. "Lemnul lucrează la schimbări de temperatură", ne-au spus atunci reprezentanții Primăriei, dându-ne de înțeles că ei știu ce au de făcut, iar noi nu ne pricepem.

Adevărul este că trebuie să fii mare specialist pentru a-ți da seama că lemnul este crăpat și mai ales că acele crăpături se extind și se tot adâncesc. Se vede cu ochiul liber. Se vedea clar și în februarie, se vede și mai clar acum, în septembrie 2017 (foto). Dar suntem liniștiți. Cele două stații sunt în garanție doi ani și, dacă apar probleme, reprezentanții firmei vin repede-repede și rezolvă problema. Adică, tratează lemnul ca să nu cedeze. Asta, dacă îi cheamă cineva, probabil.
Vă reamintim că stațiile de la Penny și de la Răcitor (ambele cu crăpături) au fost montate la jumătatea lunii decembrie 2016, iar recepția lucrărilor s-a făcut în februarie 2017. Stațiile au costat 12.230 lei (fără TVA), licitația fiind câștigată de firma Meridian Co SRL Bușteni. Din punctul nostru de vedere, este o lucrare de proastă calitate și inestetică. Dar noi doar ne dăm cu părerea, specialiștii sunt în altă parte, în comisia care a recepționat aceste stații pline de crăpături și fără protecție împotriva ploilor și ninsorilor.

Citiți și Stâlpii noilor stații din Câmpina au început deja să crape

Primăria Câmpina a recepționat noile stații cu crăpături cu tot

4614 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ivan 27.09.2017 16:44 Crapă el asfaltul la diferențe de temperatură ce să mai spun de caricaturile care vor fi in scurt timp transformate în wc-uri și lemne de foc. Cât mai prostiți lumea din Campina ...??????
  • Ovidiu 01.11.2017 00:11 Rusine sa le fie ! 12000 lei sunt o multime de bani. Te astepti macar sa fie calitate de calitate dar de unde

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.