Vă place, domnilor specialiști din Primăria Câmpina, cum arată noile stații pentru transportul public?

Actualitate (Categoria articolului)

Vă amintiți când am scris că Primăria Câmpina a recepționat noile stații de maxi-taxi cu crăpături cu tot? Asta se întâmpla prin luna februarie și era vorba despre primele două stații noi, montate la Penny și la Răcitor. "Lemnul lucrează la schimbări de temperatură", ne-au spus atunci reprezentanții Primăriei, dându-ne de înțeles că ei știu ce au de făcut, iar noi nu ne pricepem.

Adevărul este că trebuie să fii mare specialist pentru a-ți da seama că lemnul este crăpat și mai ales că acele crăpături se extind și se tot adâncesc. Se vede cu ochiul liber. Se vedea clar și în februarie, se vede și mai clar acum, în septembrie 2017 (foto). Dar suntem liniștiți. Cele două stații sunt în garanție doi ani și, dacă apar probleme, reprezentanții firmei vin repede-repede și rezolvă problema. Adică, tratează lemnul ca să nu cedeze. Asta, dacă îi cheamă cineva, probabil.
Vă reamintim că stațiile de la Penny și de la Răcitor (ambele cu crăpături) au fost montate la jumătatea lunii decembrie 2016, iar recepția lucrărilor s-a făcut în februarie 2017. Stațiile au costat 12.230 lei (fără TVA), licitația fiind câștigată de firma Meridian Co SRL Bușteni. Din punctul nostru de vedere, este o lucrare de proastă calitate și inestetică. Dar noi doar ne dăm cu părerea, specialiștii sunt în altă parte, în comisia care a recepționat aceste stații pline de crăpături și fără protecție împotriva ploilor și ninsorilor.

Citiți și Stâlpii noilor stații din Câmpina au început deja să crape

Primăria Câmpina a recepționat noile stații cu crăpături cu tot

4885 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ivan 27.09.2017 16:44 Crapă el asfaltul la diferențe de temperatură ce să mai spun de caricaturile care vor fi in scurt timp transformate în wc-uri și lemne de foc. Cât mai prostiți lumea din Campina ...??????
  • Ovidiu 01.11.2017 00:11 Rusine sa le fie ! 12000 lei sunt o multime de bani. Te astepti macar sa fie calitate de calitate dar de unde

Actualitate

1857 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3355 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

223 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

566 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.