Bazinul de înot din Câmpina va fi închis o săptămână, înainte de preluarea lui de către noul administrator

Actualitate (Categoria articolului)

Bazinul de înot didactic din municipiul Câmpina va fi închis în perioada 26 februarie - 5 martie 2017 pentru reparații și igienizări. Se redeschide luni, 6 martie, moment din care de administrarea bazinului se va ocupa Clubul Sportiv Câmpina, cel care aparține administrației locale.

Astăzi a avut loc o întâlnire între conducerea CS Câmpina și reprezentanții Gercom Business (firma care a administrat bazinul din 2011, de la deschidere, până în prezent). Împreună au stabilit ce lucrări de reparații ar trebui făcute în săptămâna în care bazinul va fi închis și precizăm că aceste lucrări vor fi plătite de Gercom. Bazinul va fi golit și igienizat, apoi reumplut cu apă, vor fi prelevate probe pentru analiză în vederea certificării sanitare. Din 6 martie bazinul va fi redeschis și va funcționa după programul normal, aprobat de Consiliul Local. La finalul lucrărilor va fi semnat și procesul verbal de predare-primire a bazinului între fostul administrator și Primăria Câmpina, apoi Primăria va da bazinul în administrarea CS Câmpina.
Între timp, conducerea Clubului Sportiv Câmpina și-a completat organigrama cu personalul necesar, iar pe 28 februarie urmează să se încheie contractele cu un salvamar și un instalator, persoane fizice autorizate. 

6457 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ramona Oprea 21.02.2017 21:09 Buna ziua. Stiti cumva cum s-a facut angajarea celor 2 persoane? S-a respectat legea, s-a facut un concurs, ceva, sau pur si simplu vreun consilier i-a bagat pe "pile"? Ar fi bine de aflat
  • Mihai Lungu 21.02.2017 23:42 In contractul de administrare este prevazuta clauza ca administratorul va preda bunul in starea initiala. Dupa ce l-a exploatat dupa bunul plac, dupa ce l-a intretinut la limita subzistentei, dupa ce a incasat bani cum si cand a vrut de la copii, dupa ce a fost scutit de impozite si taxe locale de sute de mii de lei (toate acestea impotriva Contractului si chiar a legii) sunt curios cum va arata bazinul dupa ce va fi preluat de catre primarie.Iar in comisia de receptie fie-vor oare tot cei ce au receptionat de curand refacerea "Campinitei", a coliviilor din statiile de autobuz, etc?

Actualitate

781 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

2243 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

117 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

1554 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.