Bazinul de înot din Câmpina va fi închis o săptămână, înainte de preluarea lui de către noul administrator

Actualitate (Categoria articolului)

Bazinul de înot didactic din municipiul Câmpina va fi închis în perioada 26 februarie - 5 martie 2017 pentru reparații și igienizări. Se redeschide luni, 6 martie, moment din care de administrarea bazinului se va ocupa Clubul Sportiv Câmpina, cel care aparține administrației locale.

Astăzi a avut loc o întâlnire între conducerea CS Câmpina și reprezentanții Gercom Business (firma care a administrat bazinul din 2011, de la deschidere, până în prezent). Împreună au stabilit ce lucrări de reparații ar trebui făcute în săptămâna în care bazinul va fi închis și precizăm că aceste lucrări vor fi plătite de Gercom. Bazinul va fi golit și igienizat, apoi reumplut cu apă, vor fi prelevate probe pentru analiză în vederea certificării sanitare. Din 6 martie bazinul va fi redeschis și va funcționa după programul normal, aprobat de Consiliul Local. La finalul lucrărilor va fi semnat și procesul verbal de predare-primire a bazinului între fostul administrator și Primăria Câmpina, apoi Primăria va da bazinul în administrarea CS Câmpina.
Între timp, conducerea Clubului Sportiv Câmpina și-a completat organigrama cu personalul necesar, iar pe 28 februarie urmează să se încheie contractele cu un salvamar și un instalator, persoane fizice autorizate. 

6597 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ramona Oprea 21.02.2017 21:09 Buna ziua. Stiti cumva cum s-a facut angajarea celor 2 persoane? S-a respectat legea, s-a facut un concurs, ceva, sau pur si simplu vreun consilier i-a bagat pe "pile"? Ar fi bine de aflat
  • Mihai Lungu 21.02.2017 23:42 In contractul de administrare este prevazuta clauza ca administratorul va preda bunul in starea initiala. Dupa ce l-a exploatat dupa bunul plac, dupa ce l-a intretinut la limita subzistentei, dupa ce a incasat bani cum si cand a vrut de la copii, dupa ce a fost scutit de impozite si taxe locale de sute de mii de lei (toate acestea impotriva Contractului si chiar a legii) sunt curios cum va arata bazinul dupa ce va fi preluat de catre primarie.Iar in comisia de receptie fie-vor oare tot cei ce au receptionat de curand refacerea "Campinitei", a coliviilor din statiile de autobuz, etc?

Actualitate

1197 vizualizari
04 iun. 2023 10:27

Primim de la cititori. Cu vaca prin.... Câmpina anului 2023

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe whatsapp la numărul 0733.388.425 aceste imagini surprinse sâmbătă seară, aproape de ora 21.00, în zona Străzii Ecaterina Teodoroiu, din cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

2080 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

3 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

Alte stiri recente

1643 vizualizari
04 iun. 2023 13:49

Liga A Prahova, etapa a 33-a, penultima. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a avut loc primul meci al penultimei etape din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și s-a încheiat duminică. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul ultimei etape:

200 vizualizari
04 iun. 2023 13:26

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AFC Brebu 1-4

Meci fără miză, duminică dimineață, pe stadionul din Poiana Câmpina, unde s-au întâlnit formațiile Triumf Poiana Câmpina și AFC Brebu.