Terenul plin de gunoaie și buruieni de "la Linie" a fost curățat exact cât să poată fi montată noua stație de maxi-taxi

Actualitate (Categoria articolului)

Vă mai amintiți terenul acela plin de gunoaie, buruieni și animale moarte, din stația de maxi-taxi de "la Linie", din apropierea sensului giratoriu de la Fibec? Am scris despre el în cadrul campaniei "Omul sfințește locul", derulată de noi în primăvara acestui an. Ei bine, acel teren aparține administrației locale, iar Primăria Câmpina l-a curățat exact cât a avut nevoie pentru extinderea stației.

Terenul acela care părea părăsit este al Primăriei. A fost închiriat mai multă vreme unei persoane private, iar la expirarea contractului de închiriere aceasta nu a mai dorit prelungirea. Prin urmare, terenul a revenit administrației locale, dar cum nu s-a ocupat nimeni de el a ajuns un dezastru: gard distrus buruieni, gunoaie și... altele. O imagine oribilă, chiar pe Bulevardul Carol I, într-o zonă intens circulată și chiar într-o stație de transport public.
De puțin timp, situația s-a schimbat, dar nu în totalitate. Ba chiar, foarte puțin. Angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei au venit, au schimbat gardul și au curățat locul de bălării. Nu prea mult, ci exact cât a fost nevoie pentru montarea unei noi stații de maxi-taxi. O bucățică din teren. O treabă făcută de mântuială, spunem noi, de vreme ce dincolo de gardul nou și frumos, dincolo de stația nouă, rămâne aceeași mizerie. Pe un teren care aparține, o spunem încă o dată, administrației câmpinene. O administrație locală superficială și parcă din ce în ce mai dezinteresată de modul în care arată orașul.
Cât despre stație, nu, nu este o iluzie optică faptul că banca a fost amplasată în exteriorul stației și nu sub aceasta. Dacă doriți să stați pe bancă atunci când așteptați microbuzul, vă asumați riscul de a sta în soare, în ploaie sau ninsoare. Că așa e modelul noii stații...

7172 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • WTF 28.06.2017 22:17 E clar, Dorel lucreaza la Primaria Campina! Si cred ca are functie de conducere!

Actualitate

649 vizualizari
26 sept. 2023 21:48

Primim de la cititori. Probleme și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Petru Rareș

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine realizată la intersecția Străzii Petru Rareș cu Calea Doftanei.

603 vizualizari
26 sept. 2023 14:17

Percheziții și mandate de aducere într-un dosar de criminalitate economică, în care prejudiciul se ridică la 1,4 milioane lei

Marți dimineață, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic și fals în declarații. 

Alte stiri recente

355 vizualizari
27 sept. 2023 07:03

Concurs de natație în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Unul dintre dezideratele Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor este de a aduce în lumina publicului tot ce are mai bun Câmpina în domeniul artei și al sportului. Au fost competiții de fotbal, de orientare sportivă, de baschet, iar duminică, 24 septembrie, a fost rândul natației.

295 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.