Terenul plin de gunoaie și buruieni de "la Linie" a fost curățat exact cât să poată fi montată noua stație de maxi-taxi

Actualitate (Categoria articolului)

Vă mai amintiți terenul acela plin de gunoaie, buruieni și animale moarte, din stația de maxi-taxi de "la Linie", din apropierea sensului giratoriu de la Fibec? Am scris despre el în cadrul campaniei "Omul sfințește locul", derulată de noi în primăvara acestui an. Ei bine, acel teren aparține administrației locale, iar Primăria Câmpina l-a curățat exact cât a avut nevoie pentru extinderea stației.

Terenul acela care părea părăsit este al Primăriei. A fost închiriat mai multă vreme unei persoane private, iar la expirarea contractului de închiriere aceasta nu a mai dorit prelungirea. Prin urmare, terenul a revenit administrației locale, dar cum nu s-a ocupat nimeni de el a ajuns un dezastru: gard distrus buruieni, gunoaie și... altele. O imagine oribilă, chiar pe Bulevardul Carol I, într-o zonă intens circulată și chiar într-o stație de transport public.
De puțin timp, situația s-a schimbat, dar nu în totalitate. Ba chiar, foarte puțin. Angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei au venit, au schimbat gardul și au curățat locul de bălării. Nu prea mult, ci exact cât a fost nevoie pentru montarea unei noi stații de maxi-taxi. O bucățică din teren. O treabă făcută de mântuială, spunem noi, de vreme ce dincolo de gardul nou și frumos, dincolo de stația nouă, rămâne aceeași mizerie. Pe un teren care aparține, o spunem încă o dată, administrației câmpinene. O administrație locală superficială și parcă din ce în ce mai dezinteresată de modul în care arată orașul.
Cât despre stație, nu, nu este o iluzie optică faptul că banca a fost amplasată în exteriorul stației și nu sub aceasta. Dacă doriți să stați pe bancă atunci când așteptați microbuzul, vă asumați riscul de a sta în soare, în ploaie sau ninsoare. Că așa e modelul noii stații...

7132 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • WTF 28.06.2017 22:17 E clar, Dorel lucreaza la Primaria Campina! Si cred ca are functie de conducere!

Actualitate

1036 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1583 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

28 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1328 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.