S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

Social (Categoria articolului)

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.

Cele mai multe voturi au adunat următoarele proiecte:
”Arta, fereastră în ziduri” - 177 voturi
Proiectul presupune amenajarea unor spații exterioare la Școala Gimnazială Centrală, prin repararea unor porțiuni din tencuiala unui spațiu exterior clădirii, care acum este deteriorat, și realizarea de picturi murale motivaționale. Proiectul ar avea o durată de trei luni și necesită o sumă de 224.580 lei.
”Spații incluzive și sigure de joacă, sport și învățre în aer liber” - 172 voturi
Proiectul propune amenajarea de spații verzi și locuri de joacă în curtea școlii primare din Strada Golești, care aparține de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”. Proiectul ar avea o durată de 12 luni și un cost de 190.000 lei.
Au mai punctat și alte trei proiecte: ”Amenajarea terenului de sport din curtea Școlii Gimnaziale Al. I. Cuza” (72.999 lei - 43 voturi), ”Amenajarea terenului de sport din curtea Școlii Gimnaziale nr. 3” (60.000 lei - 32 voturi) și ”Activități educative în aer liber” (57.000 lei - 27 voturi, proiectul presupune amenajarea unor spații verzi și locuri de joacă la Liceul Tehnologc Mecanic 2).
Așa cu remarcam și în alte situații, considerăm că ideea de bugetare participativă nu își atinge scopul, până acum, la Câmpina, fiind vorba doar de amenajări la instituțiile de învățământ aflate oricum în grija administrației locale.

1387 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1202 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

2748 vizualizari
21 feb. 2024 18:46

Pentru prima dată, moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou ajung la Câmpina

2 comentarii

Luni, 4 martie 2024, va fi o zi de mare însemnătate pentru creștinii din Protoieria Câmpina - pentru prima dată în istorie, moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou părăsesc Bucureștiul și vor fi aduse în mai multe localități din Prahova, inclusiv la Câmpina.

Alte stiri recente

1590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

762 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.