Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Progresul Bucov 5-0. Victorie de moral

Sport (Categoria articolului)

După bătălia pierdută - nemeritat! - etapa trecută la Starchiojd, înfrângere care i-a adus și pierderea statutului de lider, Triumf Poiana Câmpina avea nevoie de o victorie de moral înaintea derby-ului din etapa viitoare, de pe terenul formației CS Câmpina. 

Și a fost o victorie de moral, un 5-0 concludent și dincolo de orice dubii în fața echipei Progresul Bucov, succesul fiind adus de golurile reușite de Negreanu (2), Stan, Alexe și Dumitrache.
Antrenorii Alin Postolache și Valentin Bunea au trimis în teren următoarea formație: Ilie - D. Marin, G. Radu, Baltag, G. Dumitru, Alexe, Dumitrache, Georgescu, Burchi, Stan, Negreanu. Au mai intrat Vintilă, A. Dumitru, Țurlea, Stere.
Etapa viitoare, sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 11.00, Triumf Poiana Câmpina va întâni în deplasare formația CS Câmpina.
La finalul partidei, președintele Triumf Poiana Câmpina, Laurențiu Achim, a transmis prin intermediul nostru urarea de ”Paște fericit!” tuturor celor care sunt aproape de această echipă.
Rezultatele înregistrate în această rundă:
CS Scorțeni Bordeni - Știința Albești 5-2
Brădetul Ștefești - CS Câmpina 0-3
CS Blejoi II - CSO Mizil 3-0
AS Gherghița - Carpați Sinaia 4-2
Avântul Tomșani - AS Starchiojd 1-3
Olimpia Cireșanu - Viitorul Puchenii Mari 2-2
Unirea Teleajen - Petrolul Ologeni a fost amânat.
Sportul Câmpina a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 47 puncte; CS Câmpina - locul 4, cu 43 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, cu 31 puncte.

2486 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1895 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4743 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

610 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

614 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: