Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Social (Categoria articolului)

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.

Copiii, dar și profesorii de la școlile partenere din acest proiect, din Spania, Italia și Franța, au fost entuziasmați să asiste la o demonstrație de arte marțiale oferită de sportivii de la Clubului AIKO Câmpina, pregătiți de sensei Gabriel Timofte, dar și la o demonstrație a lui Alin Moldoveanu. Mai mult, oaspeții au fost invitați la câteva mișcări de încălzire și au avut ocazia să primească o lecție de karate gratuită, cu câteva tehnici elementare din acest sport.
Alin Moldoveanu este maestru al sportului în arte marțiale, deținător al centurii negre 5 Dan și cel care a înființat Clubul AIKO, alături de alți doi colegi, prezenți și ei la această demonstrație, la începutul anilor 90. 
Cu siguranță, dincolo de momentele clasice ale oricărui proiect de acest gen, pentru oaspeții Câmpinei din Spania, Italia și Franța, momentul demonstrației de arte marțiale susținută chiar de primarul Alin Moldoveanu vă rămâne printre amintirile deosebite ale experienței lor în România.

 

2318 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin 22.03.2023 17:41 Norocul lor ca primarul nu a fost medic legist....

Social

1662 vizualizari
28 mai 2023 08:46

Echipa Școlii Centrale Câmpina a participat la faza județeană a concursului ”Educație rutieră - Educație pentru viață”

Sâmbătă, 27 mai, în Parcul Memorial Constantin Stere, din comuna Bucov, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au organizat faza județeană a concursului național ”Educație rutieră- Educație pentru viață". În competiție, au participat șase echipe a câte patru elevi din ciclurile primare și gimnaziale din unități de învățământ din Câmpina (Școala Gimnazială Centrală) și din orașele Comarnic, Mizil,  Sinaia, Plopeni și Vălenii de Munte. 

1681 vizualizari
27 mai 2023 11:25

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

Alte stiri recente

690 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.