Instalațiile de iarnă vor fi montate cu întârziere, la Câmpina. Abia s-a încheiat contractul cu firma care se ocupă de montarea și demontarea ornamentelor

Actualitate (Categoria articolului)

An de an, pe 30 noiembrie, în seara de Sfântul Andrei, în centrul Câmpinei avea loc tradiționalul concert de colinde susținut de micii artiști de la Clubul Copiilor. Apoi, se aprindea oficial iluminatul public de sărbători, spre bucuria copiilor mai mici sau mai mari. Ei bine, se pare că anul acesta nu va mai fi așa. Este deja 27 noiembrie, iar montarea instalațiilor de iluminat ornamental nici măcar nu a început.

Conform anunțului publicat pe SEAP, pe 24 noiembrie, adică vineri, abia s-a finalizat selecția de oferte organizată de Primăria Câmpina pentru montarea și demontarea instalațiilor pentru sărbătorile de iarnă. A câștigat o firmă din Galați - Suntech Service SRL, cu prețul de 58.674 lei fără TVA, adică 12.600 euro. Firma ar trebui să se apuce de treabă în această săptămână, probabil când vremea va permite acest lucru, dar este foarte puțin probabil că va reuși să monteze instalațiile astfel încât joi, 30 noiembrie, iluminatul ornamental de sărbători să poată fi aprins. Vom vedea.
Instalații sunt destule. Pe lângă cele vechi, achiziționate anii trecuți, au fost închiriate și instalații noi - 158 de figurine sub diferite forme, 28 de bannere evantai, 14 bannere cu steluțe și 6 bannere cu mesajul "La mulți ani!", pentru închirierea acestora plătindu-se de la bugetul local aproximativ 20.000 euro.

4727 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stefan 27.11.2017 21:26 Cine sa se ocupe de Campina, in feneral, si de aceasta problema, in special? Tiseanu e ocupat cu orele la Energetic si probabil cu ......, iar Pitigoi probabil ca inca se resimte dupa peripetiile de la Chisinau. Oricum, mai mare rusinea ca pentru prima data dupa foarte multi ani, Campina nu are la acest moment instalatiile de iarna montate! O sa le aduca Mos Nicolae un bat!
  • anton 28.11.2017 16:07 si ce daca se intarzie? craciunul e pe 25 decembrie! foarte bine ca se monteaza mai tarziu, d-abia se face economie! "stefan", p ce lume traiesti?
  • Marin 29.11.2017 18:09 Propun sa fie montate pe 24 decembrie.Somn usor in continuare dragi angajati ai Primariei Campina de la ADP. Bine că vă luati salariile intregi si fara penalizari.

Actualitate

2355 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1603 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

170 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1282 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.