Participare câmpineană la o etapă a Campionatului Național de Endurocros

Sport (Categoria articolului)

Doi sportivi de la clubul Lido Câmpina au participat în week-end, pe un traseu din județul Constanța, la etapa a doua a Campionatului Național de Endurocros.

Astfel, la categoria ”hobby”, Nicolae Marin s-a clasat pe un foarte valoros loc 5, în vreme ce mai experimentatul Dorin Iamandeiu, la categoria ”expert”, s-a clasat doar pe locul 9, după ce s-a confruntat cu probleme tehnice, care i-au afectat evoluția.
Clubul condus de Cătălin Duță punctează așadar și în Campionatul Național de Endurocros, nu numai în Campionatul Național de Motocros, acolo unde a înregistrat până acum cele mai bune rezultate, luând cel puțin o medalie la finalul sezonului, mai mulți ani la rând.

4372 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: