Superliga B Prahova. CS Scorțeni Bordeni - CS Câmpina 1-3. Cântând în ploaie

Sport (Categoria articolului)

După semieșecul neașteptat de pe teren propriu din etapa precedentă (0-0, cu CS Blejoi II), CS Câmpina a mers în deplasarea de la Bordeni cu dorința de a reînnoda șirul victoriilor, în cursa spre promovarea în Liga A. Chiar dacă nu a fost un meci ușor, la final, elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu au avut motive să cânte în... ploaie.

Pe fondul unei partide dominate din punct de vedete tactic și teritorial de câmpineni, aceștia au deschis scorul destul de repede, prin Filip, în minutul 18. La puțin timp după pauză, în minutul 63 a marcat și Claudiu Dumitrescu, dar după numai două minute gazdele au reușit să înscrie menținând suspansul. Chiar dacă au încheiat partida în inferioritate numerică, Diaconu fiind eliminat de arbitrul Andrei Sotir pentru două ”galbene”, în minutul 83 Tocitu a marcat și a stabilit scorul final, 3-1 pentru CS Câmpina.
CS Câmpina a aliniat la Bordeni următoarea formulă de joc: Antal - Coman, Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu, Tocitu (Iordache), Botoșneanu, R. Badea, Dumitrescu (Buzilă), Filip (Spoială). M. Matei.
Rezultatele acestei etape:
AS Gherghița - Progresul Bucov 4-2
Avântul Tomșani - Petrolul Ologeni 2-3
Unirea Teleajen - Olimpia Cireșanu 5-1
CS Blejoi II - Carpați Sinaia 2-0
Știința Albești - CSO Mizil 1-3
Brădetul Ștefești - AS Starchiojd 2-3
Sportul Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-3
Triumf Poiana Câmpina a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 44 puncte; CS Câmpina - locul 4, cu 37 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, cu 28 puncte.
Etapa viitoare: CS Câmpina - AS Gherghița; AS Starchiojd - Triumf Poiana Câmpina; Petrolul Ologeni - Sportul Câmpina.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2105 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1833 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.