S-a finalizat licitația pentru reabilitarea și modernizarea Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Spitalul Municipal Câmpina urmează să înceapă reabilitarea și modernizarea Secției de Pediatrie, investiție finanțată de la bugetul local. Trei oferte au fost depuse pentru executarea acestor lucrări, licitația fiind câștigată de firma MAV Proiect Construct SRL București, cu prețul de 449.842 lei, fără TVA.

Printre lucrările care vor fi realizate la Secția de Pediatrie se numără: tencuieli interioare și gleturi, zugrăveli și vopsitorii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC, pardoseli din produse de polimeri sintetici, tape PVC special pentru unitățile spitalicești, lucrări de instalații sanitare, electrice și termice, extinderea tubulaturii de gaze medicale etc.
'Vor fi lucrări complexe și destul de complicate, dar care vor schimba complet fața Secției de Pediatrie. În același timp, vom pune în practică și proiectul de dotare cu mobilier și echipamente medicale. Vom achiziționa și un ecograf performant care va fi utilizat doar pentru Secția de Pediatrie. Îmi doresc și sper ca toate acestea să fie gata până în decembrie, astfel încât să-l primim pe Moș Crăciun într-un spațiu complet schimbat', ne-a declarat managerul Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu.
Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal dispune de 35 de paturi pentru bebeluși și copii mai mari, 12 paturi pentru însoțitori și un salon de joacă.

7046 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria 08.10.2016 10:18 Era nevoie de modernizarea sectiei de pediatrie!

Actualitate

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

Alte stiri recente

799 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

337 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.