Din februarie se scumpește gunoiul ca urmare a majorării tarifului de depozitare la rampă

Actualitate (Categoria articolului)

Operatorul de salubritate Floricon Salub Câmpina a fost anunțat de societatea Vitalia, administratorul rampei ecologice de la Boldești Scăeni, că de la 1 februarie se majorează tariful de depozitare a deșeurilor la rampă. Acest tarif va crește de la 59,92 lei/tonă la 69,58 lei/tonă, fără TVA.

Decizia privind majorarea tarifului de depozitare a deșeurilor la rampă a fost luată de Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova" și nu are nicio legătură cu acea taxă penalizatoare de 80 lei/tona de gunoi, stabilită de Ministerul Mediului, dar care nu a intrat încă în vigoare.

În urma majorării tarifului de depozitare la rampă, din februarie vom plăti facturi mai mari la gunoi. Deocamdată nu se știe cât va fi scumpirea pe care o vom resimți din propriile buzunare. Urmează ca Florion Salub să facă o adresă către Consiliul Local Câmpina și să propună prețul pentru populație și cel pentru agenții economici. Cel mai probabil, un proiect de hotărâre în acest sens va fi aprobat de consilierii locali la ședința de la sfârșitul lunii februarie.

3898 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bily 31.01.2017 15:21 Oraș de doi bani cu conducători incompetenți. Nu avem apa, nu avem curent, dar se scumpește gunoiul. Minunat! Nici nu mai știi pe cineva sa înjuri! Pe psd? Pe pnl? Pe toți!!!

Actualitate

141 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

1030 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

342 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

506 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.