Din februarie se scumpește gunoiul ca urmare a majorării tarifului de depozitare la rampă

Actualitate (Categoria articolului)

Operatorul de salubritate Floricon Salub Câmpina a fost anunțat de societatea Vitalia, administratorul rampei ecologice de la Boldești Scăeni, că de la 1 februarie se majorează tariful de depozitare a deșeurilor la rampă. Acest tarif va crește de la 59,92 lei/tonă la 69,58 lei/tonă, fără TVA.

Decizia privind majorarea tarifului de depozitare a deșeurilor la rampă a fost luată de Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova" și nu are nicio legătură cu acea taxă penalizatoare de 80 lei/tona de gunoi, stabilită de Ministerul Mediului, dar care nu a intrat încă în vigoare.

În urma majorării tarifului de depozitare la rampă, din februarie vom plăti facturi mai mari la gunoi. Deocamdată nu se știe cât va fi scumpirea pe care o vom resimți din propriile buzunare. Urmează ca Florion Salub să facă o adresă către Consiliul Local Câmpina și să propună prețul pentru populație și cel pentru agenții economici. Cel mai probabil, un proiect de hotărâre în acest sens va fi aprobat de consilierii locali la ședința de la sfârșitul lunii februarie.

3957 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bily 31.01.2017 15:21 Oraș de doi bani cu conducători incompetenți. Nu avem apa, nu avem curent, dar se scumpește gunoiul. Minunat! Nici nu mai știi pe cineva sa înjuri! Pe psd? Pe pnl? Pe toți!!!

Actualitate

1100 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1484 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

1066 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

683 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările: