AUR, PNȚ și un independent pentru Consiliul Local, ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Ultimele candidaturi înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit din partea a două formațiuni politice, precum și a unui candidat independent pentru Consiliul Local.

Astfel, AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a despus dosarele pentru candidatul la funcția de primar - Auraș Mihăiță Cucu (40 ani, consilier juridic) și pentru lista de trei candidați la Consiliul Local Câmpina, listă deschisă de candidatul la funcția de primar, urmat de Dan Constantin Ungureanu (46 ani, economist) și Ioana Mihaela Cucu (30 ani, economist).
PNȚ Maniu Mihalache a depus dosare de candidați pentru funcția de primar - Lidia Maria Stadler (inginer), în vreme ce pentru Consiliul Local Câmpina, lista candidaților este următoarea: Lidia Maria Stadler (inginer), Maria Emanuela Zaharia (medic), Eugen Voicu (militar), Adriana Laura Coman (profesor), Ioan Suărășeanu (tehnician), Florin Viorel Bohîlțea (electrician), Andrei Iovănescu (medic), Constantin Baicu (asistent medical), Nicolae Măinescu (inginer).
De asemenea, la Biroul Electoral s-a înregistrat și candidatura independentului Costel Filip la funcția de consilier local. Are 43 de ani și lucrează în domeniul asigurărilor.
Acestea au fost ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. În cursul serii de astăzi, joi, 20 august, vom publica listele complete ale tuturor candidaților la funcția de primar și de consilier local la Câmpina pentru alegerile din 27 septembrie 2020.

(Foto medalion sus - Auraș Mihăiță Cucu, de la AUR, și Eugen Voicu, de la PNȚ Maniu Mihalache; medalion jos - independentul Costel Filip. candidat pentru Consiliul Local)

4434 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6887 vizualizari
28 mai 2023 09:47

Irina Nistor: "Voi veni cu un proiect pentru Câmpina, bazat pe un dialog permanent cu cetățenii!"

PSD Câmpina a desemnat-o pe Irina Mihaela Nistor candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale de anul viitor, după cum scriam într-un articol anterior. Este pentru prima dată când la Câmpina candidează o femeie din partea PSD și tot pentru prima dată când la lansarea oficială a candidatului de la Câmpina participă cei mai importanți lideri ai PSD Prahova.

4044 vizualizari
26 mai 2023 16:08

Irina Nistor, candidatul surpriză al PSD la Primăria Câmpina

1 comentarii

Surpriză de proporții oferită de PSD electoratului câmpinean. Irina Nistor a fost desemnată candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din toamna anului viitor.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!