AUR, PNȚ și un independent pentru Consiliul Local, ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Ultimele candidaturi înregistrate la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au venit din partea a două formațiuni politice, precum și a unui candidat independent pentru Consiliul Local.

Astfel, AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a despus dosarele pentru candidatul la funcția de primar - Auraș Mihăiță Cucu (40 ani, consilier juridic) și pentru lista de trei candidați la Consiliul Local Câmpina, listă deschisă de candidatul la funcția de primar, urmat de Dan Constantin Ungureanu (46 ani, economist) și Ioana Mihaela Cucu (30 ani, economist).
PNȚ Maniu Mihalache a depus dosare de candidați pentru funcția de primar - Lidia Maria Stadler (inginer), în vreme ce pentru Consiliul Local Câmpina, lista candidaților este următoarea: Lidia Maria Stadler (inginer), Maria Emanuela Zaharia (medic), Eugen Voicu (militar), Adriana Laura Coman (profesor), Ioan Suărășeanu (tehnician), Florin Viorel Bohîlțea (electrician), Andrei Iovănescu (medic), Constantin Baicu (asistent medical), Nicolae Măinescu (inginer).
De asemenea, la Biroul Electoral s-a înregistrat și candidatura independentului Costel Filip la funcția de consilier local. Are 43 de ani și lucrează în domeniul asigurărilor.
Acestea au fost ultimele candidaturi depuse la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. În cursul serii de astăzi, joi, 20 august, vom publica listele complete ale tuturor candidaților la funcția de primar și de consilier local la Câmpina pentru alegerile din 27 septembrie 2020.

(Foto medalion sus - Auraș Mihăiță Cucu, de la AUR, și Eugen Voicu, de la PNȚ Maniu Mihalache; medalion jos - independentul Costel Filip. candidat pentru Consiliul Local)

4778 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

10 vizualizari
22 apr. 2024 18:38

Marius Anghelescu și-a depus dosarul de candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

În cursul zilei de luni, 22 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat Marius Anghelescu, care și-a depus candidatura ca independent pentru Consiliul Local Câmpina.

451 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Alte stiri recente

926 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

1995 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: