Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de criblură, pietriș și asfalt de-a valma

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

După cum se poate vedea și din imagini, basculante, care par a fi de la lucrarea de canalizare de pe Strada Orizontului, vin pe traseul viitoarei centuri de est a Câmpinei și aruncă tone de deșeuri - de la resturile rezultate din decopertare, la criblură, de la pietriș și bolovani la... asfalt. Acum, oamenii care văd zilnic de zeci de ori trecând aceste basculante pe albia râului Doftana amintesc faptul că locatarii de pe Strada Orizontului au semnalat în repetate rânduri mirosul de produs petrolier și infiltrațiile din subsolurile blocurile. Iar dacă și aceste resturi de asfalt conțin astfel de substanțe periculoase -  reziduuri petroliere și alte substanțe periculoase, atunci, depozitarea lor pe albia râului Doftana poate fi premiza unui dezastru ecologic major.
Atât de iresponsabili să fie constructorii încât să arunce aceste deșeuri pe albia Doftanei?! Din rândul autorităților, oare chiar nimeni nu vede ce se întâmplă?! Mai ales că legea obligă constructorii să aibă contract pentru ridicarea și depozitarea deșeurilor provenite din construcții, asfaltări etc, inclusiv eliberarea autorizațiilor de construire pentru o lucrare fiind condiționată de existența unui asemenea contract.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

2329 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

873 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

978 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2187 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.