CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

O lume minunată, pentru copii, de 1 Iunie 2023, în Parcul Soceram din Câmpina

- Eveniment -

O lume minunată, pentru copii, de 1 Iunie 2023, în Parcul Soceram din Câmpina

O super petrecere pentru copii va avea loc joi, 1 Iunie 2023, între orele 10.00 și 14.00, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina. Intrarea este liberă. Organizatorii vor crea o lume minunată special pentru sărbătoriții zilei. 

„Ne dorim ca 1 Iunie să fie o zi cu adevărat specială, așa că am pregătit un super eveniment pentru cei mici: Câmpina Curată a Copiilor. Propunem o zi plină de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru întreaga familie, cu premii speciale pentru copii și atmosferă de poveste. Copiii vor avea parte de ateliere creative unde își vor putea exprima imaginația și învăța lucruri noi, vor avea la dispoziție artiști de face painting, iar animatorii veseli vor aduce, cu siguranță, un zâmbet pe chipul lor”, spun organizatorii evenimentului, Partidul Câmpina Curată și Asociația Câmpina Curată.
Atmosfera va fi întreținută de prima trupă de percuție și samba din țară, Barbarossa Samba Group, iar pentru cei prezenți și... pofticioși, va fi pregătit un food truck care va servi diverse bunătăți și răcoritoare, perfecte pentru o petrecere în aer liber. La finalul evenimentului va fo organizată o tombolă cu premii importante pentru copii.


27 May 2023 11:38 2551 vizualizari


Comentarii


1950 vizualizari 26 May 2024 22:21

"Flori de cântec prahovean", la a VIII-a ediție. Iată câștigătorii concursului județean organizat de școala din Poiana Câmpina

Festivalul-concurs de muzică populară "Flori de cântec prahovean", organizat de Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Este adevărat, evenimentul nu a avut loc în anii marcați de pandemie, dar a fost reluat ulterior, spre bucuria copiilor care doresc să participe la astfel de concursuri, să urce pe scenă, să cânte și să încânte publicul.

citeste mai mult
591 vizualizari 26 May 2024 11:10 La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

Ajuns la ediția a XVIII-a, concursul muzical județean ”Suflet de copil” a avut loc joi, 23 mai, pe scena Casei Tineretului, din Câmpina, în organizarea Clubului Copiilor, condus de profesor Alice Botoacă.

citeste mai mult
4224 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1922 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV