O lume minunată, pentru copii, de 1 Iunie 2023, în Parcul Soceram din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

O super petrecere pentru copii va avea loc joi, 1 Iunie 2023, între orele 10.00 și 14.00, în Parcul Soceram din municipiul Câmpina. Intrarea este liberă. Organizatorii vor crea o lume minunată special pentru sărbătoriții zilei. 

„Ne dorim ca 1 Iunie să fie o zi cu adevărat specială, așa că am pregătit un super eveniment pentru cei mici: Câmpina Curată a Copiilor. Propunem o zi plină de surprize, voie bună, distracție și veselie pentru întreaga familie, cu premii speciale pentru copii și atmosferă de poveste. Copiii vor avea parte de ateliere creative unde își vor putea exprima imaginația și învăța lucruri noi, vor avea la dispoziție artiști de face painting, iar animatorii veseli vor aduce, cu siguranță, un zâmbet pe chipul lor”, spun organizatorii evenimentului, Partidul Câmpina Curată și Asociația Câmpina Curată.
Atmosfera va fi întreținută de prima trupă de percuție și samba din țară, Barbarossa Samba Group, iar pentru cei prezenți și... pofticioși, va fi pregătit un food truck care va servi diverse bunătăți și răcoritoare, perfecte pentru o petrecere în aer liber. La finalul evenimentului va fo organizată o tombolă cu premii importante pentru copii.

2183 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2624 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2538 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

643 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

595 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: