O avarie la conducta magistrală a lăsat fără apă o mare parte a Câmpinei, mai bine de zece ore

Actualitate (Categoria articolului)

Avaria s-a produs la conducta magistrală, la o adâncime de trei metri, pe Bulevardul Carol I, la aproximativ 100 metri de sensul giratoriu de la Fibec. Practic, conducta s-a spart, iar apa a curs ore bune în pământ și pe carosabil. 

Pentru remedierea avariei a fost nevoie ca rețeaua de apă să fie golită, ceea ce implicit a dus la sistarea furnizării apei potabile în cea mai mare parte a municipiului Câmpina. O echipă de la HidroPrahova a săpat în zona în care s-a produs avaria și a astupat spărtura, intervenția încheindu-se undeva în jurul orei 19.00. Ulterior a fost reluată furnizarea apei, urmând ca treptat să fie alimentați toți clienții afectați de această întrerupere. Este adevărat, ceea ce curge la robinet după reluarea alimentării nu se poate numi apă potabilă...

6174 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu Valerica 24.12.2016 09:59 GHINION ,deci se poate intampla oriunde,oricum,oricand din pacate.HidroPh oare ,are cumva si un program de reparatii capitale o situatie la zi?nici vorba doar ce da Domnul.

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.