O avarie la conducta magistrală a lăsat fără apă o mare parte a Câmpinei, mai bine de zece ore

Actualitate (Categoria articolului)

Avaria s-a produs la conducta magistrală, la o adâncime de trei metri, pe Bulevardul Carol I, la aproximativ 100 metri de sensul giratoriu de la Fibec. Practic, conducta s-a spart, iar apa a curs ore bune în pământ și pe carosabil. 

Pentru remedierea avariei a fost nevoie ca rețeaua de apă să fie golită, ceea ce implicit a dus la sistarea furnizării apei potabile în cea mai mare parte a municipiului Câmpina. O echipă de la HidroPrahova a săpat în zona în care s-a produs avaria și a astupat spărtura, intervenția încheindu-se undeva în jurul orei 19.00. Ulterior a fost reluată furnizarea apei, urmând ca treptat să fie alimentați toți clienții afectați de această întrerupere. Este adevărat, ceea ce curge la robinet după reluarea alimentării nu se poate numi apă potabilă...

6289 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu Valerica 24.12.2016 09:59 GHINION ,deci se poate intampla oriunde,oricum,oricand din pacate.HidroPh oare ,are cumva si un program de reparatii capitale o situatie la zi?nici vorba doar ce da Domnul.

Actualitate

183 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

225 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1197 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

94 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.