Câmpina - taxele și impozitele locale rămân neschimbate în 2017

Actualitate (Categoria articolului)

Pe site-ul Primăriei Câmpina a fost publicat astăzi, cu o oarecare întârziere, proiectul privind taxele și impozitele pentru 2017, proiect care urmează să fie aprobat de Consiliul Local în ședința de luna aceasta. Practic, nu există noutăți comparativ cu anul în curs. Taxele și impozitele locale nu vor fi modificate.

'În propunerea nivelului impozitelor și taxelor locale prezentate în proiectul de hotărâre s-a plecat de la considerente de natura economico-socială, în sensul că s-a dorit ca pentru anul 2017 gradul fiscalității să nu crească și să fie suportabil pentru toți contribuabilii. Astfel, nivelul impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017 rămâne la nivelul anului fiscal 2016, astfel încat se poate afirma că din anul 2011 fiscalitatea la nivelul municipiului a fost nemajorată. Această constanță în menținerea impozitelor și taxelor locale la nivelul anului 2011 este cu atât mai apreciată cu cât inflația pe perioada 2011-2015, cifrată la nivelul de 14,20%, nu s-a regăsit în creșterea fiscalității, ci s-a compensat printr-un grad crescut de colectare a obligațiilor fiscale, acoperindu-se integral necesitațile bugetului local pe partea de cheltuieli', se menționează în expunerea de motive a primarului Horia Tiseanu.

Se va păstra și bonificația de 10% acordată contribuabililor care-și achită integral impozitele pentru locuință, teren și mașină până la 31 martie 2017 - primul termen scadent. Alte eventuale facilități fiscale sunt lăsate la latitudinea Consiliului Local.
Proiectul privind taxele și impozitele locale pentru 2017 poate fi studiat AICI.

4555 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1585 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2527 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1384 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.