Crimă la Poiana Câmpina. Un bărbat de 59 de ani a fost înjunghiat mortal în propria locuinţă

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - victima se numește Constantin Dumitrescu, iar chiriașul său este Mihai Dușa. Din primele cercetări a reieșit că au băut împreună, apoi s-au certat, iar Dușa a luat un cuțit și i-a aplicat gazdei sale o lovitură fatală în zona pieptului.

În această seară, la Poiana Câmpina a avut loc o crimă, un bărbat de 59 de ani fiind înjunghiat, în propria locuinţă, de un alt bărbat, domiciliat în Telega, totul petrecându-se pe fondul consumului excesiv de alcool.

Victima (D. C.) locuia pe Strada Gării şi găzduia de câteva luni un chiriaş, un bărbat din Telega, în vârstă de 62 ani, care stătea la Poiana Câmpina fără forme legale. În această seară, pe fondul consumului excesiv de alcool, chiriaşul şi-a înjunghiat mortal gazda. Nimeni nu ştie exact de la ce a pornit conflictul. Victima a fost văzută de o vecină (video), care a alertat autoritățile, dar bărbatul era deja decedat la momentul sosirii echipajului de la Ambulanţă, astfel că medicii nu au putut decât să constate decesul. La faţa locului au sosit imediat mai multe echipaje de poliţie, criminalişti, un procuror, care l-au reţinut pe agresorul aflat într-o avansată stare de ebrietate. La acest moment, cercetările sunt încă în plină desfăşurare la faţa locului.

10583 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

198 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

177 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.

Alte stiri recente

689 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

887 vizualizari
29 feb. 2024 20:34

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Programul și delegările

Sâmbătă, 2 martie, se reia campionatul Ligii A Prahova. Iată programul primei etape a returului și delegările: