Debut excepțional de sezon pentru Motors House Racing Câmpina în Campionatul Național de Automobilism

Sport (Categoria articolului)

Pe circuitul de la Adâncata, județul Ialomița, a avut loc în acest week-end prima etapă a Campionatului Național de Automobilism Time Attack ROTAC, sportivii de la clubul câmpinean Motors House Racing fiind printre cei mai buni la categoriile la care au participat. Este un debut excepțional de sezon pentru clubul câmpinean, existând premizele unui an cu rezultate dintre cele mai bune.

Iată și rezultatele înregistrate de sportivii de la clubul Motors House Racing Câmpina în acestă primă etapă de pe circuitul de 4,2km de la Adâncata:
Valentin Crețu (Ford Focus RS, nr. 121) - locul 1, categoria Club Pro
Adrian Vintilă (BMW M2 Competition, nr. 191) - locul 1, categoria Race
Radu Ariciu (Audi S3) - locul 1, categoria Tuned
Bogdan Ariciu (BMW 325, nr. 177) - locul 3, categoria Street.
Aceste rezultate foarte bune au adus clubul câmpinean pe primul loc în clasmentul intermediar pe echipe, după prima etapă a Campionatului Național de Automobilism Time Attack Rotac.
La finalul săptămânii viitoare, sportivii de la Motors House Racing Câmpina vor participa la etapa Campionatului Național de Super-slalom de la Ploiești, făcându-se în continuare demersuri pentru ca o astfel de etapă să fie adusă în acest an și la Câmpina.
La fel ca la majoritatea precedentelor evenimente în care a fost implicat acest aclub, alături de automobiliștii câmpineni s-a aflat și Costel Filip, actualul consilier local independent și unul dintre susținătorii automobilismului câmpinean de mai mulți ani.

2438 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1935 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

301 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1757 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.