Bogdan Șoldan este candidatul Partidului Verde la Primăria comunei Telega

Politică (Categoria articolului)

Nu mai puțin de nouă candidați s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Telega. Unul dintre ei vine din partea unui partid care crește constant în teritoriu - Partidul Verde, al cărui președinte este, la nivel național, actorul și omul de televiziune Florin Călinescu. Candidatul Partidului Verde la Primăria Telega se numește Bogdan Șoldan, are 32 de ani și este președintele Asociației Eco Alpin Caraiman.

Pentru Bogdan Șoldan, Telega înseamnă ACASĂ, acesta fiind și motivul pentru care a decis să candideze. "Lovindu-mă de problemele comunei și de refuzul autorităților locale de a dori cu adevărat să le rezolve, am înțeles că singurul mod în care pot să contribui la rezolvarea lor este să mă implic direct. Am un singur scop, acela de a schimba fața comunei în care trăiesc, în conformitate cu principiile unei comune moderne: infrastructură sănătoasă, siguranță pentru cetățeni, spații verzi și locuri de joacă pentru copii, școli și grădinițe moderne, curățenie, terenuri de sport. Vreau să avem o comună curată, modernă, care să poată atrage noi oportunități de dezvoltare, o comună în care să ne simțim bine și de care să fim mândri!”, ne-a declarat Bogdan Șoldan. Acesta consideră că în primul rând trebuie schimbat modul în care este administrată localitatea și trebuie stabilite prioritățile reale ale localității și oamenilor săi.
Principalele obiective ale programului său electoral sunt următoarele:
- accesarea de fonduri europene pentru proiectele majore necesare modernizării comunei
- dezvoltarea infrastructurii la nivelul întregii localități; drumurile asfaltate, gazele și apa potabilă trebuie să facă parte din normalitatea unei comunități
- dezvoltarea potențialului turistic și de agrement al comunei prin investiții importante
- colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor; înființarea mai multor puncte de colectare astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să meargă 2 km până la cel mai apropiat centru
; oamenii trebuie încurajați să colecteze selectiv și pentru asta, administrația locală trebuie să le ofere infrastructura necesară
- parcuri, zone verzi pentru petrecerea timpului în aer liber
- siguranța oamenilor, ceea ce înseamnă și o Poliție Locală eficientă
- transparență totală la nivelul administrațiai locale.
“Știu că toate aceste obiective sunt posibile. Sunt normale într-o comună din secolul al XXI-lea. Am alături de mine o echipă extraordinară, formată din oameni bine pregătiți, curajoși și determinați, oameni care au viziune, dar au și ambiția de a transforma radical fața comunei nostre, a mai afirmat Bogdan Șoldan.
În opinia candidatului Partidului Verde, comuna Telega are un mare potențial turistic și de agrement, insuficient exploatat și promovat, dar care necesită și o mai bună întreținere, astfel încât să atragă turiștii, să genereze venituri suplimentare la bugetul local. “Avem Penitenciarul Doftana, Crucea Domnitorului, Monumentul Eroilor de la Melicești, Obeliscul de la Buștenari, Monumentul Eroilor de la Telega, Monumentul Comemorativ al Revoluției de la 1848. De asemenea, avem Băile Telega, Tabăra Telega, numeroase trasee pentru drumeții și biking cu priveliști memorabile. Toate acestea trebuie întreținute și promovate. Le avem aici, sunt ale noastre, trebuie să ne mândrim cu ele și să le arătăm și altora. Turismul poate însemna o sursă importantă de venituri la bugetul comunei”, spune Bogdan Șoldan, candidatul Partidului Verde la Primăria Telega.

 

5755 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1050 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1753 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.