CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Bogdan Șoldan este candidatul Partidului Verde la Primăria comunei Telega

- Politică -

Bogdan Șoldan este candidatul Partidului Verde la Primăria comunei Telega

Nu mai puțin de nouă candidați s-au înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Telega. Unul dintre ei vine din partea unui partid care crește constant în teritoriu - Partidul Verde, al cărui președinte este, la nivel național, actorul și omul de televiziune Florin Călinescu. Candidatul Partidului Verde la Primăria Telega se numește Bogdan Șoldan, are 32 de ani și este președintele Asociației Eco Alpin Caraiman.

Pentru Bogdan Șoldan, Telega înseamnă ACASĂ, acesta fiind și motivul pentru care a decis să candideze. "Lovindu-mă de problemele comunei și de refuzul autorităților locale de a dori cu adevărat să le rezolve, am înțeles că singurul mod în care pot să contribui la rezolvarea lor este să mă implic direct. Am un singur scop, acela de a schimba fața comunei în care trăiesc, în conformitate cu principiile unei comune moderne: infrastructură sănătoasă, siguranță pentru cetățeni, spații verzi și locuri de joacă pentru copii, școli și grădinițe moderne, curățenie, terenuri de sport. Vreau să avem o comună curată, modernă, care să poată atrage noi oportunități de dezvoltare, o comună în care să ne simțim bine și de care să fim mândri!”, ne-a declarat Bogdan Șoldan. Acesta consideră că în primul rând trebuie schimbat modul în care este administrată localitatea și trebuie stabilite prioritățile reale ale localității și oamenilor săi.
Principalele obiective ale programului său electoral sunt următoarele:
- accesarea de fonduri europene pentru proiectele majore necesare modernizării comunei
- dezvoltarea infrastructurii la nivelul întregii localități; drumurile asfaltate, gazele și apa potabilă trebuie să facă parte din normalitatea unei comunități
- dezvoltarea potențialului turistic și de agrement al comunei prin investiții importante
- colectarea selectivă și reciclarea deșeurilor; înființarea mai multor puncte de colectare astfel încât cetățenii să nu mai fie nevoiți să meargă 2 km până la cel mai apropiat centru
; oamenii trebuie încurajați să colecteze selectiv și pentru asta, administrația locală trebuie să le ofere infrastructura necesară
- parcuri, zone verzi pentru petrecerea timpului în aer liber
- siguranța oamenilor, ceea ce înseamnă și o Poliție Locală eficientă
- transparență totală la nivelul administrațiai locale.
“Știu că toate aceste obiective sunt posibile. Sunt normale într-o comună din secolul al XXI-lea. Am alături de mine o echipă extraordinară, formată din oameni bine pregătiți, curajoși și determinați, oameni care au viziune, dar au și ambiția de a transforma radical fața comunei nostre, a mai afirmat Bogdan Șoldan.
În opinia candidatului Partidului Verde, comuna Telega are un mare potențial turistic și de agrement, insuficient exploatat și promovat, dar care necesită și o mai bună întreținere, astfel încât să atragă turiștii, să genereze venituri suplimentare la bugetul local. “Avem Penitenciarul Doftana, Crucea Domnitorului, Monumentul Eroilor de la Melicești, Obeliscul de la Buștenari, Monumentul Eroilor de la Telega, Monumentul Comemorativ al Revoluției de la 1848. De asemenea, avem Băile Telega, Tabăra Telega, numeroase trasee pentru drumeții și biking cu priveliști memorabile. Toate acestea trebuie întreținute și promovate. Le avem aici, sunt ale noastre, trebuie să ne mândrim cu ele și să le arătăm și altora. Turismul poate însemna o sursă importantă de venituri la bugetul comunei”, spune Bogdan Șoldan, candidatul Partidului Verde la Primăria Telega.

 


22 Aug 2020 13:02 5894 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2081 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1725 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
1935 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
1615 vizualizari 07 Jun 2024 16:36 Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

Irina Mihaela Nistor: ”Orice vot dat altui candidat la primărie și nu mie îl ajută pe Alin Moldoveanu să rămână în funcție”

De fiecare dată când suntem chemați să votăm pentru alegerea primarilor, apare invariabil în ultimele zile de campanie tema votului util.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV