Semafoarele din intersecțiile Culturii cu Plevnei și Toma Ionescu cu Ana Ipătescu au devenit funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina anunță că, din 15 martie 2018, sistemele de semaforizare din intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Plevnei și intersecția străzilor Toma Ionescu și Ana Ipătescu au fost puse în funcțiune pentru monitorizare în vederea recepției lucrărilor. Pornirea semafoarelor s-a făcut în prezența reprezentanților Primăriei, Poliției Rutiere, constructorului și dirigintelui de șantier. În zilele lucrătoare, semafoarele vor funcționa între orele 6.00-21.00, sâmbăta și duminica între orele 6.00-18.00, în rest fiind setate pe culoarea galben intermitent.

Primăria Câmpina face apel la participanții la trafic să circule cu atenție în cele două intersecții, să respecte semnalizările rutiere amenajate în zonă, să nu oprească și să nu parcheze în zonele cu restricție, pentru a nu perturba fluența traficului. În comunicatul de presă al Primăriei se mai menționează faptul că se află în faze pregătitoare lucrările de semaforizare pentru intersecția Străzii Constantin Stere cu Strada Conductelor și intersecția Bulevardului Culturii cu Strada Griviței (corelate cu intersecția Bulevardului Culturii cu Calea Doftanei).
Precizăm că lucrările de semaforizare au fost realizate de UTI Grup București și au costat 306.431 lei fără TVA în cazul intersecției Toma Ionescu cu Ana Ipătescu și 283.355 leri fără TVA în cazul intersecției Culturii cu Plevnei.

4455 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Manda Ninel 16.03.2018 20:11 Absolut inutile,sunt curios să văd motivarea.Bani cheltuiți fără discernământ. Puteau începe reabilitarea capelei Bernea cu acești bani,sau amenajarea parcului de pe strada Aleea parcului........
  • Marian 17.05.2018 14:43 La noi nu s-au inventat sensurile giratorii.... este mult mai placut sa stai ca ... la semafor, chiar daca nu trece nimeni. Dar asta este.... cineva trebuie sa rontaie dupa urma contractului de intretinere :)

Actualitate

2300 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1600 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

133 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1272 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.