Ce exemplu dă Primăria Câmpina locuitorilor? Celor cărora le cere să-și curețe trotuarele, că altfel îi amendează

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ar trebui să dea exemplu cetățenilor și agenților economici în materie de deszăpezire. Este cea mai importantă instituție publică a urbei, dar astăzi pare părăsită. Nici picior de om sau urmă de lopată. Trotuarele din dreptul Primăriei sunt pline de zăpadă, iar curtea instituției la fel. 

Este adevărat că ninge abundent, că suntem sub incidența codului portocaliu de ninsoare și viscol, că e destul de greu să îndepărtezi zăpada când vântul o aduce înapoi, dar așa e la toată lumea, toți ne confruntăm cu aceeași situație deloc plăcută. Cu toate acestea, Primăria este o instituție care lucrează cu publicul, iar publicul vine și vede curtea și trotuarele pline de zăpadă. Și atunci, ce autoritate mai ai tu, Primărie, în fața locuitorilor cărora le amintești de două-trei ori pe iarnă că trebuie să-și curețe trotuarele, că altfel îi amendezi?! Poate nu ar fi o ideea rea ca Primăria Câmpina să împrumute freza de zăpadă de la Piața Centrală sau pe cea de la Muzeul Hasdeu, instituții, de asemenea, publice.

Citiți și Deszăpezire la Piața Centrală Câmpina. Deci se poate...

5405 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cozmin 23.03.2018 12:00 Ce pretentii poti avea de la Tiseanu, Pitigoi sau Badulescu?! Pe cand, Tabacu sau Nistor demonstrează că sunt mai gospodari și ar putea la o adica sa fie edili mult mai buni decat ceea ce avem acum.
  • Miron 23.03.2018 13:18 Daca stau cu jaluzelele trase cei de la biroul ADPP, nu au cum sa vada ce e afara! Bine ca ei stau la caldura si bine c-a nins cå s-au astupat si gropile.Dormiti linistiti ca noi va asiguram salariile!
  • titi 24.03.2018 08:43 Primaria si-a luat minibar, in loc sa isi cumpere si ei o freza de zapada... atât de gospodari sunt.
  • Anda 24.03.2018 11:18 De ce nu candideaza Nistor de la Piata la Primarie? Tanar e ,fotogenic da.
  • Cosmin 24.03.2018 21:19 Pt Anda - cine a zis ca Nistor nu o sa candideze?! În condițiile în care Tiseanu va fi condamnat pana atunci, cel puțin în prima instanța, Nistor chiar e o solutie! Si cum PSD doarme adânc, iar Litigii si Ionita sunt foarte slabi, Nistor chiar are șanse să fie viitorul primar al Campinei!
  • Cornelia Oprea 26.03.2018 14:16 Pt Anda si Cosmin: vorbiti de Marian Nistor directorul de la piata?? Ha ha ha.. primar pt noi? Păi sa ne spuna ce e prin licitații sau de ce avem cea mai scumpă piața.. Cum își vota bugetul in toate mandatele de consilier pe care le-a avut, ba mai mult si salariul lui si al soției care este in conducerea poliției locale! Asa ca nu dormim, la capitolul albul de Nistor!

Actualitate

2357 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1603 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1284 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.