Ce exemplu dă Primăria Câmpina locuitorilor? Celor cărora le cere să-și curețe trotuarele, că altfel îi amendează

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina ar trebui să dea exemplu cetățenilor și agenților economici în materie de deszăpezire. Este cea mai importantă instituție publică a urbei, dar astăzi pare părăsită. Nici picior de om sau urmă de lopată. Trotuarele din dreptul Primăriei sunt pline de zăpadă, iar curtea instituției la fel. 

Este adevărat că ninge abundent, că suntem sub incidența codului portocaliu de ninsoare și viscol, că e destul de greu să îndepărtezi zăpada când vântul o aduce înapoi, dar așa e la toată lumea, toți ne confruntăm cu aceeași situație deloc plăcută. Cu toate acestea, Primăria este o instituție care lucrează cu publicul, iar publicul vine și vede curtea și trotuarele pline de zăpadă. Și atunci, ce autoritate mai ai tu, Primărie, în fața locuitorilor cărora le amintești de două-trei ori pe iarnă că trebuie să-și curețe trotuarele, că altfel îi amendezi?! Poate nu ar fi o ideea rea ca Primăria Câmpina să împrumute freza de zăpadă de la Piața Centrală sau pe cea de la Muzeul Hasdeu, instituții, de asemenea, publice.

Citiți și Deszăpezire la Piața Centrală Câmpina. Deci se poate...

5458 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cozmin 23.03.2018 12:00 Ce pretentii poti avea de la Tiseanu, Pitigoi sau Badulescu?! Pe cand, Tabacu sau Nistor demonstrează că sunt mai gospodari și ar putea la o adica sa fie edili mult mai buni decat ceea ce avem acum.
  • Miron 23.03.2018 13:18 Daca stau cu jaluzelele trase cei de la biroul ADPP, nu au cum sa vada ce e afara! Bine ca ei stau la caldura si bine c-a nins cå s-au astupat si gropile.Dormiti linistiti ca noi va asiguram salariile!
  • titi 24.03.2018 08:43 Primaria si-a luat minibar, in loc sa isi cumpere si ei o freza de zapada... atât de gospodari sunt.
  • Anda 24.03.2018 11:18 De ce nu candideaza Nistor de la Piata la Primarie? Tanar e ,fotogenic da.
  • Cosmin 24.03.2018 21:19 Pt Anda - cine a zis ca Nistor nu o sa candideze?! În condițiile în care Tiseanu va fi condamnat pana atunci, cel puțin în prima instanța, Nistor chiar e o solutie! Si cum PSD doarme adânc, iar Litigii si Ionita sunt foarte slabi, Nistor chiar are șanse să fie viitorul primar al Campinei!
  • Cornelia Oprea 26.03.2018 14:16 Pt Anda si Cosmin: vorbiti de Marian Nistor directorul de la piata?? Ha ha ha.. primar pt noi? Păi sa ne spuna ce e prin licitații sau de ce avem cea mai scumpă piața.. Cum își vota bugetul in toate mandatele de consilier pe care le-a avut, ba mai mult si salariul lui si al soției care este in conducerea poliției locale! Asa ca nu dormim, la capitolul albul de Nistor!

Actualitate

1036 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

1291 vizualizari
29 sept. 2023 20:16

Economistul Marius Niculescu, nota 10 la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Miercuri, 27 septembrie 2023, a avut loc concursul pentru funcția de manager al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

104 vizualizari
30 sept. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele jocuri din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Runda se va încheia duminică. Iată rezultatele întregistrate până acum și clasamentul la zi:

284 vizualizari
30 sept. 2023 11:44

Christina Beelen și Valentin Bălan, doi pictori care ne-au oferit bucuria culorii la un vernisaj special

La Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina a avut loc vernisajul unei expoziții internaționale de pictură. O putem numi așa având în vedere faptul că au expus un artist plastic din Belgia – Christina Beelen și unul din România, chiar de la Câmpina – Valentin Bălan. Vernisajul a fost onorat de Excelența Sa, dl. John Cornet d’Elzius – ambasadorul Regatului Belgiei la București și atașatul cultural al Ambasadei Belgiei, dl. Remy Roussel. Din partea administrației locale a participat primarul municipiului, Alin Moldoveanu.