PSD cere Primăriei Câmpina publicarea a două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran

Politică (Categoria articolului)

Președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, ne-a transmis o adresă pe care a înaintat-o Primăriei Câmpina prin care solicită primarului Alin Moldoveanu ”să întreprindă de îndată demersurile necesare pentru afișarea pe site-ul Primăriei Câmpina a contractelor de achiziții încheiate în primele două trimestre ale acestui an”.

Adresa social-democraților câmpineni vizează două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran, solicitarea fiind întemeiată pe necesitatea cunoașterii de către toți cei interesați de consultarea publică privind pasajul subteran și lucrările de regenerare urbană și a prevederilor din cele două contracte.
Este vorba de un contract privind întocmirea documentației tehnico-economice pentru ”Extinderea, modernizarea și dotarea spațiului pietonal din zona centrală”, în valoare de 650.600 lei, respectiv un contract privind derularea proiectului de creștere a mobilității urbane nepoluante prin investiții de tip integrat în soluții inteligente aferente unui coridor de mobilitate urbană și prin redirecționarea circulației rutiere printr-un pasaj subteran în zona centrală, în valoare de 2.510.000 lei.

2045 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihaela Vișa 08.08.2022 17:29 De sensul unic de circulație ați auzit? Poate găsiți o soluție.
  • Driver 09.08.2022 00:06 Se pare ca acel primar face ce vrea el, comanda el, executa tot el. Orașul are ce a votat, adică o catastrofă de primar.
  • Simpatizant Pnl 09.08.2022 18:12 Noroc ca pe vremea lui Tudor Gh nu era avânt cu internetul. Cel mai capabil Psdist autentic. În rest gargara și sesizări la DNA. Îmi pare rău de Marian Nistor credeți ca în 2024 va mai fi alianță cu PSD adică Duran primar, Mușat, Zagan, Corcodel. La alegeri fiecare partid va fi pe drumul lui. Dar nici cu Moldoveanu nu va face echipa, trupa de comando Anghel -Moldoveanu deranjează băieții deștepți, mai ales cei din top 300.Si mai cred 2 lucruri-Tiseanu va întra în echipa cu George Ionescu și Moldoveanu își va face trupa ori în Aur ori în Ppusl
  • Franco 09.08.2022 21:51 S a manelizat dacă întra în Aur. Un partid de viitor. Cred ca Usr și Plus vor dispărea definitiv, la fel și Pmp cu Pițigoi cu tot. PSD va fi votat de pensionari, și Câmpina printre cele mai îmbătrânite orașe, Tinerii sunt cu Usr și PNL.
  • diss 10.08.2022 05:43 Un primar care se comportă așa, vezi părăsirea ostentative a ședințelor consiliul local, nu are cum să fie determinat nici măcar de psd să pună la dispoziția cuiva ceva.Problema este cine îl poate opri pentru că la anul pe vremea asta ne vom trezi cu ditamai groapa plină de apă și noroi în mijlocul orașului, groapă numită pompos ” pasaj subteran pentru fluidizarea traficului rutier” de zici că prin Cămpina trec mii de mașini în fiecare oră?!? Deci căpitani wake up sau cumpărați-vă de pe acum cizme de cauciuc!😡

Politică

2017 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4755 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.