Societatea Sofprest Protect & Security Câmpina angajează agenți de intervenție și dispecer

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Sofprest Protect & Security Câmpina angajează agenți de intervenție pentru zona Câmpina și dispecer pentru centrul de alarmă. Informații suplimentare la telefon 0763.470.327.

Agenți de intervenție pentru zona Câmpina
Candidatul ideal: domiciliul în Câmpina și experiența în domeniu constituie un avantaj; atestat agent securitate; constituție atletică; permis de conducere Categoria B; cazier fără înscrisuri; minim 8 clase absolvite; apt din punct de vedere medical și psihologic; persoana punctuală, responsabilă.
Se oferă: contract de muncă integral; salarii plătite la timp; reale posibilități de promovare; condiții avantajoase de lucru; bonusuri în funcție de realizări.

Dispecer pentru centrul de alarmă
Descrierea postului: urmărește permanent informațiile primite de la sistemele tehnice de semnalizare și avertizare efracție/incendiu, le analizează și raportează în funcție de tipul evenimentului, de protocolul încheiat cu beneficiarul și în funcție de prevederile legale în domeniu; verifică starea de funcționare a echipamentelor de monitorizare; identifică situațiile în care sunt necesare intervenții la obiectivul monitorizat; coordonează acțiunile echipajelor mobile; întocmește rapoartele-sinteză pentru tura încheiată.
Cerințele postului: minim studii medii; cunoștințe bune de operare calculator: Outlook, Word, Excel; abilități de comunicare și relaționare; seriozitate și perseverență; atenție la detalii, fire comunicativă; adaptabil/ă pentru munca în echipă; atenție distributivă; viteză de reacție; promptitudine; constituie un avantaj experiența în domeniu.
Bonusuri în funcție de realizări! Posibilitate de calificare la locul de muncă!

3920 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

1291 vizualizari
11 aug. 2022 12:04

Societatea Manro Câmpina angajează inginer instalații electrice

Societatea Manro Câmpina angajează inginer instalații electrice în următoarele condiții:

3826 vizualizari
02 aug. 2022 11:29

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

1 comentarii

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

Alte stiri recente

0 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

2725 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?