Societatea Sofprest Protect & Security Câmpina angajează agenți de intervenție și dispecer

Joburi (Categoria articolului)

Societatea Sofprest Protect & Security Câmpina angajează agenți de intervenție pentru zona Câmpina și dispecer pentru centrul de alarmă. Informații suplimentare la telefon 0763.470.327.

Agenți de intervenție pentru zona Câmpina
Candidatul ideal: domiciliul în Câmpina și experiența în domeniu constituie un avantaj; atestat agent securitate; constituție atletică; permis de conducere Categoria B; cazier fără înscrisuri; minim 8 clase absolvite; apt din punct de vedere medical și psihologic; persoana punctuală, responsabilă.
Se oferă: contract de muncă integral; salarii plătite la timp; reale posibilități de promovare; condiții avantajoase de lucru; bonusuri în funcție de realizări.

Dispecer pentru centrul de alarmă
Descrierea postului: urmărește permanent informațiile primite de la sistemele tehnice de semnalizare și avertizare efracție/incendiu, le analizează și raportează în funcție de tipul evenimentului, de protocolul încheiat cu beneficiarul și în funcție de prevederile legale în domeniu; verifică starea de funcționare a echipamentelor de monitorizare; identifică situațiile în care sunt necesare intervenții la obiectivul monitorizat; coordonează acțiunile echipajelor mobile; întocmește rapoartele-sinteză pentru tura încheiată.
Cerințele postului: minim studii medii; cunoștințe bune de operare calculator: Outlook, Word, Excel; abilități de comunicare și relaționare; seriozitate și perseverență; atenție la detalii, fire comunicativă; adaptabil/ă pentru munca în echipă; atenție distributivă; viteză de reacție; promptitudine; constituie un avantaj experiența în domeniu.
Bonusuri în funcție de realizări! Posibilitate de calificare la locul de muncă!

4856 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Joburi

3182 vizualizari
17 oct. 2023 10:29

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 17 octombrie 2023

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

3053 vizualizari
16 sept. 2023 08:34

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la data de 15 septembrie 2023

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.