Patru câmpineni solicită ca Armand Goșu să primească titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Câmpina”

Actualitate (Categoria articolului)

Patru câmpineni - Lorena Crintea, Florin Dochia, Codruț Constantinescu și Ionuț Oprea - au transmis autorităților locale solicitarea de a i se acorda lui Armand Goșu titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Câmpina”.

Armand Goșu este câmpinean. S-a născut aici în anul 1967 și, după ce a urmat cursurile Liceului Petrol, a absolvit ca șef de promoție cursurile Facultății de Istorie din cadrul Universității București, în anul 1991, iar în aprilie 1998 a susținut teza de doctorat în istoria Rusiei, pe tema istoriei politicii externe a Imperiului Rus, doctorat susținut la Universitatea de la Moscova.
Din punct de vedere profesional, printre altele, Armand Goșu a fost consilier al ministrului de Externe pentru spațiul ex-sovietic (2010-2012), cercetător științific la Institutul Diplomatic Român (2007-2015), cercetător științific și coordonator al mai multor programe de cercetare, iar din anul 2004 este profesor universitar la Facultatea de Științe Politice din cadrul Univesității București.
”Acordarea acestui titlu ar reprezenta o recunoaștere a calităților sale intelectuale puse în slujba adevărului și democrației, precum și o inspirată recuperare a acestui fiu/ambasador al Câmpinei”, se arată în solicitarea celor patru câmpineni.
Acum, cel mai probabil, propunerea va deveni un proiect de hotărâre a Consiliului Local, iar aleșii locai vor trebui să decidă.

3721 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • FLOREA CONSTANTIN 18.01.2023 22:06 Total de acord . Un om deosebit . Am copilărit în preajma lui . Simplu , onest , respectuos . etc . Merita acest titlu . Nu știu dacă istoria i-a fost insuflată de marele prof SPULBER ( generație apropiată ) dar e super omul .Urmăresc cu drag emisiunile unde este invitat . SUCCES DLE PROFESOR .
  • Dacul Suveran 18.01.2023 23:37 Glumiti sau aveti comanda de la unitate! Nu il cunosc pe individ, insa pot spune ca tot ce lucra in ambasade pe functii importante erau angajati SIE. Deci, inainte ca o adunatura de aplecati s avoteze o anomalie, veniti cu o biografie completa, cu dovada inventiilor ce le-a brevetat, cu aportul pe care la avut in promovarea bunastarii Romaniei si a prosperitatii poporului. Pana acum tot ce vedem este dezastru. Colonie ce necestia eliberarea de sub jugul globalist neo-marxist. URA!
  • Anonim 19.01.2023 08:52 Sunt de acord partial cu spusele dlui Dacul Suveran. Se stie ca toti angajatii ambasadelor sunt spioni. Ca sa fii cetatean de onoare NU e suficient sa te propuna ... Constantinescu pe care l-a bagat tatal lui peste tot ... Am impresia ca a cam innebunit lumea in oras.
  • Ionut Popescu 19.01.2023 18:00 Pana sa înceapă războiul din Ucraina s-a auzit de el. Acum dintr-o data e nare vedeta. De ce nu l-ati propus cetatean de onoare al Campinei pe profesorul Spulber, un model de caracter, educatie si viață ? Când trăia... Acum

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.