Festivalul Cireșelor, Bănești-Urleta, la cea de-a 12-a ediție

Eveniment (Categoria articolului)

Mii de oameni au fost prezenți și în acest an la Festivalul Cireșelor, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Bănești și ajuns la cea de-a XII-a ediție. 

Festivalul a avut de toate - muzică pentru toate vârstele și aproape toate gusturile, public numeros, grătare încinse, bere din belșug, ba și un potop de ploaie... cu soare chiar înainte de începerea spectacolului de sâmbătă. Doar cireșele au lipsit și asta tot din motive de vreme capricioasă.
Sâmbătă seara, pe scenă au urcat solistele de muzică populară Adriana Deaș, Veta Biriș și Elena Merișoreanu. Apoi s-a schimbat registrul și au cântat Lorenzo feat. Boateng, Adda și Anna Lesko. A prezentat solista de muzică populară Mihaela Cristina Coman, iar publicul a cântat și dansat împreună cu soliștii de pe scenă. Astăzi, în cea de-a doua zi de festival, vor cânta Adriana Deaconu, Lorena, Lidia Buble și Carla's Dream, iar prezentatoare va fi actrița Diana Uță.
Una peste alta, iată că de 12 ani neîntrerupți nu trece luna iunie fără să avem Festivalul Cireșelor de la Bănești - Urleta. Iar tradiția va merge mai departe, după cum spunea primarul Gheorghe Stoica, pentru că acest festival este o sărbătoare atât pentru locuitorii comunei, cât și pentru oaspeții veniți din localitățile învecinate. 

11507 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3766 vizualizari
26 iul. 2022 23:38

O seară superbă cu Semnal M, la Câmpina

Formația Semnal M a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 23 iulie, în cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music", organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza”. Și a venit lume multă pentru a se bucura de frumoasele melodii ale formației care anul acesta a împlinit 45 de ani de la înființare.

 

4785 vizualizari
23 iul. 2022 09:35

Promoția aprilie 2023 a Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina a depus jurământul

1.329 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina, promoția aprilie 2023, au depus jurământul de credință față de patrie vineri, 22 iulie, la aproximativ cinci săptămâni de la începerea cursurilor.

Alte stiri recente

251 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

1422 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.